refurbished schoenen

Refurbished schoenen

Refurbished schoenen, wat zijn dit? Dit zijn schoenen die een tweede leven worden gegeven, dit door het vakmanschap van De Sneaker Reiniger. Tweedehands schoenen die grondig worden schoongemaakt, herstelt en vooral van binnen en buiten fris gemaakt worden. Via mijn kanaal verkoop ik diverse soorten tweedehands refurbished schoenen, neem een kijkje in mijn complete assortiment.

refurbished sneaker
Refurbished schoenen

Tweedehands schoenen kopen

Twijfel je wel eens of tweedehands schoenen kopen wat voor jou is? Of het wel fris is, iemand anders zijn schoenen te dragen? Of de pasvorm nog wel naar je eigen voet kan gaan staan? Over al deze vragen hebben wij van Refurbished sneakers goed nagedacht.

  1. zijn tweedehands schoenen wel fris?: Jazeker, wij maken deze van zowel binnen als buiten helemaal schoon. En elk paar schoenen staat bij onze werkplaats minimaal 20 minuten op een ozon apparaat. Dit om alle aanwezige geur-moleculen geheel af te breken. Je schoenen ruiken weer als voor de eerste keer uit de doos.
  2. is de pasvorm nog intact?: wij vullen elke schoen geheel op met een houten spanner en stomen de schoen dan weer in zijn meest originele pasvorm. Ook een evenuele kromming van de midsole zetten we weer helemaal recht. De schoen kan zich helemaal vormen naar jouw voet.
  3. geeft de schoen nog bescherming tegen regen en vuil?: elk paar schoenen wordt door ons voorzien van een beschermende Nano protect laag. Hierdoor is elke schoen weer geschikt om mee naar buiten te gaan, dit beschermt je minimaal een maand tegen invloeden van buitenaf.

Zoals je kunt lezen geen enkele reden niet voor tweedehands schoenen te gaan, en deze een nieuwe toekomst aan jouw voeten te gunnen.

duurzame sneakers
Tweedehands schoenen

Passie voor pre-loved schoenen

In de werkplaats van De Sneaker Reiniger gaan wij met passie en liefde met tweedehands schoenen aan de slag. Het geeft ons elke dag weer plezier om te zien dat een oudere schoen tot een jeugdige schoen wordt gemaakt.

Als we een nieuwe eigenaar van deze schoenen zien genieten van zijn nieuwe sneaker aanwinst. Een paartje wat wellicht anders in de afval container was verdwenen. Een duurzaam alternatief vind je hier bij Refurbished sneakers, waar met liefde en aandacht wordt gewerkt aan duurzaamheid en sneakers.

tweedehands schoenen
Frank De Sneaker Reiniger werkplaats

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken