tweedehands sneakers kopen

Tweedehands sneakers kopen en verkopen

Gelukkig komt er steeds meer belangstelling voor het kopen en verkopen van tweedehands sneakers. Want zeg nou zelf: wil je niet ook leuke sneakers maar druist het tegelijkertijd tegen jouw duurzaamheidsgedachte in om deze telkens nieuw aan te schaffen? Je komt dit 2e hands phenomeen steeds meer tegen in diverse benamingen zoals pre-owned, refurbished, tweedehands en opgeknapte sneakers. Mijn website Refurbished Sneakers is een platvorm voor aankoop en/of verkoop van deze 2e hands sneakers. Ik leg je hier graag uit hoe dit concept werkt.

Refurbished sneakers
Refurbished sneaker cleaning

2e hands sneakers inkopen

Via diverse kanalen, particulier of via bedrijven koop ik 2e hands sneakers in. Ook jouw tweedehands sneakers koop ik graag. Ik ben altijd op zoek naar sneakers die nog een 2e leven verdienen, en dit kan vaker als dat mensen denken. Via Refurbished Sneakers verleidt ik sitebezoekers om schoenen te verkopen die ze zelf niet meer willen dragen, of vintage sneakers te kopen die nog een tijd mee kunnen.

Het grote verschil tussen refurbished sneakers en andere, grote tweedehands platvormen: bij refurbished sneakers verkeren de schoenen in best mogelijke staat, helemaal hygienisch gereinigd en hersteld. Daarbij werk ik samen met specialisten om te borgen dat je er zeker op aan kunt, een echt paar sneakers te kopen.

In de werkplaats van De Sneaker Reiniger ontvangen deze sneakers weer een nieuw leven door:

  • zorgvuldige dieptereiniging binnen en buiten
  • reparaties
  • vervanging van onderdelen
  • reiniging of vervanging van veters
  • het verwijderen van geurtjes via ozon
  • een nieuwe nano beschermlaag.

Je staat er verstelt in welke staat ik sneakers ontvang en hoe deze na een tijdje in mijn webshop verschijnen. Je weet zeker dat deze sneakers de best mogelijke behandeling hebben gekregen die mogelijk is. Ik geef in de webshop met cijfers aan in welke kwaliteitsklasse de sneakers thuis horen. Wil je hier meer over weten, kijk bij het kopje “hoe het werkt“? Zo weet je zeker dat je de beste tweedehands sneakers kopen kan.

Sneakers en duurzaamheid
tweedehands sneakers kopen?

Daarnaast ontvang ik wel eens sneakers met een klein fabrieksfoutje die van de fabrikant niet via de normale retailkanalen verkocht mogen worden. Deze verkeren in hartstikke goede staat en hebben nog een lang leven voor zich als zij via een andere route de weg naar de eigenaar weten te vinden. Daarom is refurbished sneakers ook hiervoor een heel goed platform.

Waarom Refurbished schoenen?

Er zijn heel veel mooie sneakers in omloop en ik zet me ervoor in dat we alles wat al in omloop is, optimaal benutten. Als iemand mij 10 jaar geleden verteld had, dat ik zelf tweedehandse sneakers zou dragen, had ik diegene voor gek verklaard. Tegenwoordig doe ik niet anders en ik kom de leukste pareltjes tegen. Wel vind ik het daarbij essentieel dat de schoen voelt, ruikt en eruit ziet als (enigszins) nieuw. De optimale verduurzaming ligt in de verlenging van de levensduur van de schoenen die er al zijn.

tweedehands sneakers
zool ontgeeld door De Sneaker Reiniger

Zelfs al zijn de schoenen niet onder milieuvriendelijke standaards geproduceerd, help je de wereld meer door het paar te hergebruiken in plaats van een ander paar te kopen van een duurzaam merk. Bij de inkoop van sneakers sluit ik daarom geen merken uit en zijn alle sneakers welkom. Je bent er verzekerd van dat de schoenen goed opgeknapt zijn en ook weer helemaal fris en hygienisch van binnen en buiten.

Je doet niet alleen het milieu een goede dienst, ook koop je voor een relatief laag bedrag erg goede en mooie sneakers. En vaak paartjes die niet meer in de reguliere winkel of markt te vinden zijn waardoor je hier unieke sneakers aantreft.

de sneaker reiniger achtergrond 1
Stoom reiniging sneakers

Ook bied ik regelmatig collectors items aan die de echte verzamelaar gelijk wil toevoegen aan zijn collectie. Hou de site in de gaten, want ik update deze wekelijks met de nieuwste modellen.

De Sneaker Reiniger knapt 2e hands sneakers op

Als de tweedehands sneakers bij ons binnen komen worden ze in de werkplaats van De Sneaker Reiniger grondig gechecked op schade, vuil en andere bijzonderheden.

De Sneaker Reiniger refurbished
De Sneaker Reiniger

Vervolgens brengen vakmensen deze sneakers weer in de best mogelijke staat. Elk paar krijgt een comfort sneaker behandeling (LINK?), dit betekend dat ze van buiten als binnen goed en diep gereinigd worden. Zo krijg je echt het gevoel dat je een nieuwe sneaker aantrekt!

Ook ondergaat elke sneaker een uur een ozon behandeling, zodat elke geur die nog aanwezig is, afgebroken wordt. Daarnaast worden de zolen ontgeeld en kleine reparaties verricht. Voordat de nieuwe eigenaar de aangekochte sneakers ontvangt, krijgen deze ook een behandeling met Nano Protect, zodat ze langer schoon blijven.

Is jouw sneaker verzameling compleet en wil je 2e hands sneakers verkopen?

Heb jij ook nog een paar sneakers op de zolder liggen waarvan je denkt dat deze een nieuw leven kunnen krijgen bij een andere eigenaar? Neem graag contact met me op want ik wil ze graag van je overkopen en blaas er weer nieuw leven in. Samen bepalen we de handelingen die nodig zijn om de sneakers goed op te knappen. Uiteraard bespreken we dan ook de financiele kant en doe ik jou een goed voorstel.

Ook zo help je mee om verspilling tegen te gaan. Want hiermee draag je bij om de levensduur van de schoenen te verlengen en je houdt er zelfs nog iets aan over terwijl je de schoenen mogelijk al afgeschreven hebt. Mooi teamwork, toch!

Yeezy front
Yeezy Boost 350 refurbished

Wil je tweedehands, refurbished sneakers kopen?

Dan ben je op mijn webshop bij het juiste adres, waar je alle paartjes voor de verkoop vindt die door de werkplaats van De Sneaker Reiniger zijn gereinigd en gerepareerd. Je kunt deze gemakkelijk online betalen en ontvangt deze binnen 2 dagen op jouw huisadres.

De mooiste en beste paartjes refurbished sneakers vind je hier in de online webshop. Zoek op merk, maat of stijl, voor iedereen zit er wel iets bij. Ben je op zoek naar dat ene paar sneakers en staat dit er niet tussen, laat mij dit weten en ik ga voor jou speciaal op zoek naar dat ene bijzondere sneakerpaar dat al lang op jouw verlanglijst staat.

2e hands sneakers
tweedehands suede sneaker restore

Met sneakers van refurbishesnseakers.nl dragen we allemaal ons steentje bij aan een betere wereld en milieu. Geef sneakers een 2e leven en koop een pre-owned sneaker.

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken