beroemdheden

Sneakers en beroemdheden

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat sneakers en beroemdheden steeds meer verbonden zijn. Van het opvallen op rode lopers tot het promoten van een nieuwe lijn sneakers van een bekende merk, de liefde tussen beroemdheden en sneakers is duidelijk. In dit artikel zullen we kijken naar het verband tussen sneakers en beroemdheden en waarom beroemdheden zo gek zijn op sneakers. Het bekendste en meest besproken voorbeeld is wel Kanye West en Adidas.

Celebrities op De Rode Loper

De eerste plek waar we kunnen zien hoe beroemdheden verliefd zijn op sneakers is op de rode loper. Als beroemdheden door de straten lopen, zien we ze vaak hun outfit afmaken met een paar mooie sneakers. Dit is een goede manier om hun stijl te tonen, maar ook om hun liefde voor sneakers te laten zien.

Sponsoring

Veel beroemdheden zijn ook betrokken bij het sponsoren van sneakers. Ze zullen worden gevraagd om de merchandisingteams van grote merken te helpen bij het promoten van hun nieuwste lijnen. Beroemdheden zullen ook worden gevraagd om een bepaalde lijn te promoten, waardoor ze meer mensen naar de schoenen kunnen lokken.

Collaborations

De meeste beroemdheden hebben ook samengewerkt met bekende sneakermerken om nieuwe lijnen te ontwerpen. Dit heeft geresulteerd in een aantal verschillende stijlen en ontwerpen die speciaal voor de beroemdheden zijn ontworpen. De bekendste colllabs is toch wel die van Adidas met Kanye West.

yeezy boost 350

Kan u de hype rondom de exclusieve sneaker samenwerkingen tussen bepaalde merken en beroemde personen voelen? Deze samenwerkingen zijn een van de meest lucratieve allianties in de mode-industrie. Hier zijn een paar van de meest populaire voorbeelden:

#1 Nike x Off-White

De samenwerking tussen Nike en Off-White heeft veel stof doen opwaaien. Het resultaat? Een collectie van unieke, hoogwaardige sneakers die door veel mensen worden bewonderd. Bekende stukken uit de collectie zijn de Nike Air Force 1, Nike Air Max 90 en de Nike Air Presto. Natuurlijk is deze lijn niet compleet zonder de beroemde designer Virgil Abloh achter de schermen.

 #2 Adidas x Pharrell Williams

Adidas heeft ook een zeer succesvolle samenwerking met de Amerikaanse zanger, rapper en producer Pharrell Williams. De samenwerking begon in 2014 met de ‘Supercolor’-collectie. Pharrell heeft ook zijn eigen sneakerlijn ontworpen, de ‘Human Race’. Het meest recente project van de twee is de ‘Solar Glide Hu’-collectie. De sneakers hebben kleurrijke en unieke prints en designs, die de aandacht trekken van een breed publiek.

adidas pharel

#3 Balenciaga x Tommy Hilfiger

Balenciaga en Tommy Hilfiger hebben een exclusieve samenwerking aangekondigd, waaronder een reeks unieke sneakers. De collectie bestaat uit een mix van klassieke ontwerpen met moderne details. De silhouetten zijn onder meer een hoge laars, een veterschoen, een laag model en een slipper. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Om de hype rondom deze exclusieve samenwerkingen te voelen, moet je deze sneakers een keer in het echt zien. Ze zijn een waardevolle verrijking aan elke sneaker-collectie. Als je iets unieks wilt, zoek dan naar deze speciale samenwerkingen.

Verzamelen

Veel beroemdheden zijn ook gek op het verzamelen van sneakers. Ze zullen hun verzameling met de wereld delen om hun liefde voor sneakers te laten zien. Ze zullen ook kortingscodes gebruiken om te zorgen dat hun verzameling up-to-date blijft met de laatste trends.

Collecties

Veel beroemdheden hebben ook hun eigen sneakerlijnen gelanceerd. Dit is een geweldige manier om hun stijl te tonen en hun liefde voor sneakers te delen met anderen. Veel van deze lijnen zijn erg populair bij fans, omdat ze een unieke stijl hebben die niet te vinden is in andere lijnen.

Conclusie Het verband tussen sneakers en beroemdheden is duidelijk. Beroemdheden zijn gek op het opvallen op de rode loper, het sponsoren van sneakers, het samenwerken met bekende merken, het verzamelen van sneakers en het lanceren van hun eigen collecties. Dit is een geweldige manier om hun liefde voor sneakers te laten zien en om hun stijl te tonen.

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken