FAQ

Staat jouw antwoord er niet bij, stuur mij dan een bericht via [email protected] of via social media.

Dit zijn tweedehands sneakers die door De Sneaker Reiniger schoongemaakt zijn en hersteld tot een zo goed mogelijk resultaat. De schoenen zijn altijd van binnen en buiten gereinigd en door ons team gechecked en opgeknapt.

Ik geef de sneakers cijfers. In 5 verschillende klassen zie je in 1 oogopslag welke kwaliteit jouw favoriete schoen heeft. Mocht je hier vragen over hebben of aanvullende foto’s willen zien dan kun je ons altijd mailen.

Ik probeer een zo scherp mogelijke prijs te hanteren, de kosten die in de prijs verwerkt zitten zijn inkoopkosten, kosten voor het compleet reinigen, herstelwerkzaamheden en eventueel nieuwe onderdelen/veters.

Via diverse kanalen koop ik tweedehands sneakers, zowel particulier als van bedrijven. Veel bedrijven kunnen schoenen met een klein foutje of schade niet meer verkopen. Gelukkig is er daarom een platform als deze.

Jazeker, je mag de schoenen binnen 2 weken na aankoop retour sturen als deze je toch niet bevallen. Natuurlijk wel in de zelfde staat als dat je ze gekocht hebt, en op eigen kosten.   

In de meeste gevallen niet, bij een besteding van 99 euro zijn de verzendkosten gratis. Je sneakers worden netjes verzonden, en in het geval dat de originele doos erbij zit double boxed.  En je hebt de bestelling vaak al binnen 2 dagen in huis

Het betreft hier een 2e hands product, en hier kunnen wij geen garantie op geven. 

Zoeken