vintage sneaker

Vintage sneakers

Vintage sneakers, alles wat vroeger cool was komt een keer terug! En dat geldt zeker voor sneakers, het zijn de tijdloze modellen die het goed blijven doen in de verkooplijsten. De Nike Air Max 1 is na zijn release in 1988 nauwelijks veranderd van look en feel. En ook de witte Adidas komen elke keer weer terug in het huidige straatbeeld.

Retro sneakers, stijlvol en tijdloos

Retro sneakers – een beetje oude sneakers of oude sneakers – deze hebben veel voordelen ten opzichte van het kopen van een gloednieuw paar sneakers. Wil je er stoer uitzien met je sneakers, dan moet je voor retro sneakers kiezen. Het dragen van ietwat oude of tweedehands sneakers is momenteel een hype. Met sommige oudere sneakers kun je een echt imago creëren en laten zien dat je focust op kwaliteit en merkbekendheid hebt, ook als je sneakers wat ouder zijn dan de nieuwe schoenen.

Voor retro sneakers kun je kiezen voor klassieke high fashion. Coole, stijlvolle en tijdloze ontworpen sneakers zijn misschien lang geleden gemaakt, maar de huidige hype is genoeg om het overtuigend te bewijzen! -Heel populair! Tot slot is er een belangrijk voordeel van retro sneakers dat veel mensen over het hoofd zien: retro sneakers zijn niet alleen erg populair, maar ook veel goedkoper dan nieuwe sneakers.

vintage adidas
Vintage adidas

Tweedehands sneakers, lekker vintage

Bij Refurbished Sneakers bied ik een ruim assortiment vintage sneakers aan, van bijna elk merk en uitvoering. Een ruim assortiment Adidas Superstar en Stan Smith, maar ook classic Nike Air Jordan vind je hier.

Ben jij op zoek naar dat ene paartje wat je 10 jaar geleden per ongeluk hebt weggegooit, neem dan eens een kijkje of je hem wellicht hier terug ziet. En zit er niks voor je bij, dan ga ik graag voor je op zoek naar dat ene paartje. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Vintage sneakers restore

Heb je dan dat ene paartje gevonden, maar zien ze er niet meer zo uit als in jouw herinnering? Of zit er schade aan de schoen of zijn ze helemaal vuil. Geen paniek, in de werkplaats van De Sneaker Reiniger toveren wij vintage sneakers weer als nieuw.

vintage sneaker restore
Jordan restore

Vele paartjes gingen je voor, en met bijna elk merk hebben we wel ervaring. Stuur een foto van jouw project naar ons toe, en ontvang een scherpe offerte voor deze restore.

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken