tweedehands schoenen

Tweedehands schoenen schoonmaken?

Tweedehands schoenen schoonmaken, met deze tips ontsmet en reinig je die gebruikte sneakers als een echte sneaker reiniger. Want je wilt toch wel dat frisse gevoel hebben als je die tweedehands schoenen voor het eerst aan je eigen voeten doet. Veel leesplezier, en lukt het je niet ze voldoende fris te maken denk dan eens aan De Sneaker Reiniger.

schoenen schoonmaken
Schoenen fris maken en color renovator

1. maak de binnenzolen schoon

Om echt dat frisse en je eigen gevoel te krijgen bij tweedehands schoenen begin je met het schoonmaken van de veters en de binnenzolen. Je kunt binnenzolen heel gemakkelijk in de spoelbak of een grote bak schoonmaken. Doe een goede scheut sneakercleaner en oxi poeder in warm water. En boen met een harde borstel je binnenzolen goed schoon, spuit ze na het drogen in met odor cleaner en je bent er helemaal klaar voor om ze te rocken.

front sneaker schoonmaken 1
binnenzolen met harde borstel

2. nare geurtjes in tweedehands schoenen?

Heb je sneakers gekocht die niet ruiken zoals ze moeten ruiken? Doe de schoenen dan eens een nachtje in de vrieskist, hierdoor zullen geurtjes worden geneutraliseerd. Ook zijn er ontzettend handige ozon reinigers op de markt, waar je de schoenen een half uurtje op kunt laten staan, bijvoorbeeld een shoefresh. Je zult verstelt staan hoe veel goeds dit doet aan de geur van de schoenen. Na het reinigen van de schoenen kun je ze ook inspuiten met een goede odor cleaner.

odor
Odor cleaner van Carbon Lab

3. reinig ook de binnenkant van de schoen

Vaak wordt de binnenkant van de schoen vergeten bij het reinigen, maar bij een tweedehands schoen is dit zeker wel aan te raden. Met een zachte premium borstel of een microvezel doek reinig je de schoenen gemakkelijk aan de binnenkant. En ben je in het bezig van een stoomreiniger, probeer dan eens de binnenkant uit te stomen.

4. laat je sneakers professioneel reinigen

Heb je geen zin om het tweedehands schoenen schoonmaken zelf te doen, of wil je het gewoon helemaal top gedaan hebben? Neem dan contact op met De Sneaker Reiniger. Deze vakman zal je schoenen van binnen en buiten de liefde geven die ze verdienen. Met de beste producten en het juiste gereedschap is geen vlek te gek voor hem. Alle sneakers van Refurbished sneakers zijn door De Sneaker Reiniger met een comfort behandeling gedaan voordat ze in de etalage staan.

tweedehands schoenen
De Sneaker Reiniger voor tweedehands schoenen schoonmaken

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken