sneakers renoveren

Sneakers renoveren

Sneakers renoveren. Heb jij op zolder sneakers liggen die je al lange tijd niet meer draagt? Of zit er schade aan je schoenen waar je nergens mee terecht kan? Bij refurbished sneakers weten we hier wel raad mee. In de werkplaats van De Sneaker Reiniger gaan we met liefde en vakmanschap met de sneakers aan de slag. Zo ontstaat er een Refurbished sneaker want Refurbished betekent controleren, renoveren en opknappen van een product.

sneakers renoveren
Kleur renovatie Hogan Sneakers

De Sneaker Reiniger kan sneakers renoveren

Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken, sneakers laten stralen! In de werkplaats van De Sneaker Reiniger renoveer ik elke soort sneaker of schoen. Je kunt hier terecht voor:

  • cleaning
  • reparatie
  • vervangen onderdelen
  • ontgelen
  • verwijderen nare geurtjes.

Neem eens een kijkje op de site van De Sneaker Reiniger om te kijken wat ik allemaal doe en kan. En wat als de schoenen dan helemaal zijn opgeknapt?

De Sneaker Reiniger refurbished
Frank De Sneaker Reiniger

Verkoop via refurbished sneakers

Als je schoenen dan weer tot nieuw leven zijn gebracht, kun je bij ons terecht voor het verkopen van de sneakers. Voor een klein bedrag en de herstel kosten biedt ons platform een groot publiek voor jouw schoenen of sneakers. Vraag via de mail een passende offerte voor jouw schoenen. Ook verkopen wij graag schoenen voor andere retailers met bijvoorbeeld een productiefoutje of kleine verkleuring. Schoenen die niet meer in het winkel gezet kunnen worden deze vinden via mijn platform hun weg naar een nieuwe eigenaar.

20210629 123807
Gerenoveerde Air Max 1

Ik verkoop graag jouw sneakers Of ruil je de schoenen liever tegen een ander paar uit de webshop, in overleg is er veel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected]

Welke schoenen kan ik renoveren?

Bijna alle schoenen of sneakers zijn te renoveren, natuurlijk erg afhankelijk van de staat en de schade. Maar in 90 procent van de gevallen zijn de schoenen te redden, of in ieder geval veel beter te krijgen. Het is natuurlijk wel een rekensommetje om te kijken of het rendabel is ze nog door te verkopen of eventueel zelf af te dragen.

pre loved sneakers
Hielvoering reparatie door De Sneaker Reiniger

Op de site van De Sneaker Reiniger zie je vele voorbeelden van schoenen die zijn aangepakt, bijvoorbeeld Nike Air Max, Alexander McQueen, Valentino,s en Adidas Yeezy sneakers. Sneakers renoveren voor elke soort schoen. Ik hoop dat je hier op de site je nieuwe sneakers gaat vinden, zodat je een steentje bijdraagt aan het cirulaire ondernemen.

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken