sneakers mooi

Sneakers mooi houden doe je zo: 4 tips

Sneakers mooi houden? Wil je de net aangeschafte tweedehands sneakers nog langer goed houden, volg dan deze 4 handige tips van De Sneaker Reiniger. Want met een klein beetje liefde en aandacht kun je veel langer met je sneakers doen, en wie wil dit nou niet?

sneakers mooi houden

1. maak ze regelmatig schoon, of laat dit doen

Vuile sneakers zullen door het vocht en vuil ook sneller slijten, het is daarom raadzaam je sneakers met enige regelmaat schoon te maken en te houden. Wil je weten hoe, vraag dan de gratis handleiding van De Sneaker Reiniger aan om je sneakers als een pro schoon te maken. Bestel in de webshop een cleaningset, en ga aan de slag. Of laat De vakman met jouw sneakers aan de slag gaan, voor een klein bedrag heb je ze weer in tip top conditie.

2. berg je sneakers donker op

Maar al te vaak zie ik verkleurde en vergeelde sneakers in de werkplaats, en dit komt vooral door licht. Daarom adviseer ik je de sneakers donker en op kamertemperatuur op te bergen. Doe ze gewoon terug in de doos na het dragen, maar zorg er wel voor dat ze droog zijn voor je ze opbergt.

En zijn ze niet meer zo mooi wit, maak ze dan via de uv-techniek weer helemaal wit. En heb je geen zin om dit zelf te doen, stuur ze dan naar de werkplaats van De Sneaker Reiniger.

sneakers beschermen
Bescherming sneakers

3. bescherm je sneakers

Voorkomen is beter dan ………? Je sneakers beschermen tegen invloeden van buiten zoals regen en vuil. Met een nano protect spray op de sneaker ben je minimaal 2 weken goed beschermt. En is het uitgewerkt, spray dan de schoenen vanaf ongeveer 30cm. in en laat het 10 minuten drogen. Met deze spray zie je het vuil en vocht er gewoon vanaf glijden, zo houdt je de sneakers in top conditie. Sneakers mooi houden door ze te beschermen.

20210920 175102 resized
Seizoens sneaker

4. wissel regelmatig van schoenen

Door niet een hele lange periode op dezelfde schoenen te lopen en deze af te wisselen, zul je veel langer met je schoenen doen. Vooral bij slecht weer of regen kies je voor een ander paartje als je witte Nike Air Max. Zo is het handig om voor elk seizoen een paar schoenen of sneakers klaar te hebben staan. Heb je nog niet genoeg paartjes in de kast staan? Neem dan eens een kijkje in mijn assortiment.

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken