pre loved sneaker

Pre-loved sneakers kopen

Pre-loved sneakers kopen bij Refurbished sneakers, nu een ruim assortiment van sneakers die al wat hebben mee gemaakt. Via diverse kanalen kopen wij tweedehands sneakers op en knappen deze in de werkplaats van De Sneaker Reiniger op. Voordat ze in de webshop worden gezet hebben ze een goede schoonmaak gehad en waar nodig een reparatie. Zo ben je verzekerd van de meest perfecte staat waarin jij ze kunt dragen.

Pre-loved Air Max
Pre-loved Air Max

Tweedehands sneakers van top kwaliteit

We gaan voor de beste sneakermerken, zoals Nike Air Max, Adidas Yeezy, New Balance. Maar ook voor exclusievere merken zoals Alexander McQueen en Moncler kun je hier terecht. De schoenen zijn door ons geheel nagekeken en op echtheid, kwaliteit en staat geselecteerd.

En ze gaan niet eerder de webshop op voordat wij er alles aan hebben gedaan ze in topconditie te brengen.

Tweedehands Nike Air Max

Zelf ben ik een enorme fan van de Nike Air Max 1, en daarom zie je deze sneakers ook veel terug in de webshop van Refurbished sneakers. In de werkplaats weet ik precies wat een Nike Air Max nodig heeft, of het nu een soleswap of midsole repaint is.

Met een high end stoomreiniger kan ik vuil geworden mesh vaak weer in bijna nieuwstaat krijgen. En schade aan suede of leer kan ik gemakkelijk bijverven in de juiste kleuren.

tweedehands air max
Patta gereinigd door De Sneaker Reiniger

Pre-loved sneakers laten schoonmaken

En heb je bij ons een paartje pre-loved schoenen gekocht, dan kun je deze tegen een gereduceerd tarief na een half jaar laten reinigen in de werkplaats van De Sneaker Reiniger. Zo ben je voor een lange tijd verzekerd van schone en nette sneakers.

En ruiken de sneakers niet geheel fris meer? Dan zetten we ze gratis een half uur op de ozon om geurmoleculen af te breken, en de sneakers te laten ruiken als voor de eerste keer uit de doos.

tweedehands schoenen
Werkplaats De Sneaker Reiniger

Misschien vind je dit ook leuk

sneakers schoonmaken

Sneakers schoonmaken

Sneakers schoonmaken, 5 handige stappen naar schone sneakers. Heb je dat perfecte paar tweedehands sneakers gevonden, maar zijn ze niet helemaal schoon of ruiken ze

Lees verder
pre loved sneaker

Pre-loved sneakers kopen

Pre-loved sneakers kopen bij Refurbished sneakers, nu een ruim assortiment van sneakers die al wat hebben mee gemaakt. Via diverse kanalen kopen wij tweedehands sneakers

Lees verder
vintage sneaker

Vintage sneakers

Vintage sneakers, alles wat vroeger cool was komt een keer terug! En dat geldt zeker voor sneakers, het zijn de tijdloze modellen die het goed

Lees verder

Zoeken