pre loved sneaker

Pre-loved sneakers kopen

Pre-loved sneakers kopen bij Refurbished sneakers, nu een ruim assortiment van sneakers die al wat hebben mee gemaakt. Via diverse kanalen kopen wij tweedehands sneakers op en knappen deze in de werkplaats van De Sneaker Reiniger op. Voordat ze in de webshop worden gezet hebben ze een goede schoonmaak gehad en waar nodig een reparatie. Zo ben je verzekerd van de meest perfecte staat waarin jij ze kunt dragen.

Pre-loved Air Max
Pre-loved Air Max

Tweedehands sneakers van top kwaliteit

We gaan voor de beste sneakermerken, zoals Nike Air Max, Adidas Yeezy, New Balance. Maar ook voor exclusievere merken zoals Alexander McQueen en Moncler kun je hier terecht. De schoenen zijn door ons geheel nagekeken en op echtheid, kwaliteit en staat geselecteerd.

En ze gaan niet eerder de webshop op voordat wij er alles aan hebben gedaan ze in topconditie te brengen.

Tweedehands Nike Air Max

Zelf ben ik een enorme fan van de Nike Air Max 1, en daarom zie je deze sneakers ook veel terug in de webshop van Refurbished sneakers. In de werkplaats weet ik precies wat een Nike Air Max nodig heeft, of het nu een soleswap of midsole repaint is.

Met een high end stoomreiniger kan ik vuil geworden mesh vaak weer in bijna nieuwstaat krijgen. En schade aan suede of leer kan ik gemakkelijk bijverven in de juiste kleuren.

tweedehands air max
Patta gereinigd door De Sneaker Reiniger

Sneakers zijn een van de meest populaire schoenen in de mode-industrie. In de afgelopen jaren is het kopen van preloved sneakers steeds populairder geworden. Hieronder zullen we een kijkje nemen in de wereld van de preloved sneakers.

Waarom preloved sneakers kopen?

De eerste reden waarom mensen preloved sneakers kopen is omdat ze betaalbaar zijn. Je kunt preloved sneakers kopen voor een fractie van de prijs van nieuwe sneakers. Het is ook een goede manier om geld te besparen als je op zoek bent naar een bepaalde stijl of kleur.

Hoe je preloved sneakers vindt

Er zijn verschillende plekken waar je prel-oved sneakers kunt vinden. Er zijn veel online winkels die gespecialiseerd zijn in preloved sneakers, maar je kunt ook terecht bij lokale tweedehandswinkels of op markten. Je kunt ook zoeken naar specifieke merken of stijlen op websites zoals Wear of Refurbished Sneakers.

Het is belangrijk om je pre-loved sneakers goed te verzorgen om ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven. Je moet ze schoonmaken met een zachte doek en ze regelmatig impregneren om de levensduur te verlengen. Je moet ook voorzichtig zijn met het dragen van je preloved sneakers, omdat ze kwetsbaar zijn voor slijtage.

Waarom het een goed idee is om preloved sneakers te kopen Er zijn veel redenen waarom het een goed idee is om preloved sneakers te kopen. Het is een milieuvriendelijke optie, omdat je nieuwe sneakers niet hoeft te kopen. Het is ook een goede manier om geld te besparen, omdat je preloved sneakers kunt kopen voor een fractie van de prijs van nieuwe sneakers. Bovendien is het een goede manier om unieke schoenen te krijgen die je niet in winkels kunt vinden.

Pre-loved sneakers laten schoonmaken

En heb je bij ons een paartje pre-loved schoenen gekocht, dan kun je deze tegen een gereduceerd tarief na een half jaar laten reinigen in de werkplaats van De Sneaker Reiniger. Zo ben je voor een lange tijd verzekerd van schone en nette sneakers.

En ruiken de sneakers niet geheel fris meer? Dan zetten we ze gratis een half uur op de ozon om geurmoleculen af te breken, en de sneakers te laten ruiken als voor de eerste keer uit de doos.

tweedehands schoenen
Werkplaats De Sneaker Reiniger

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken