Tweedehands designer schoenen

Tweedehands designer schoenen kopen? Refurbished sneakers heeft een mooi assortiment tweedehands designer schoenen. Merken als Alexander McQueen, Valentino of Adidas Yeezy boost in diverse maanden verkrijgbaar in de webshop. Elk paar schoenen heeft naast een uitgebreide controle, ook een comfort cleaning gekregen en waar nodig een reparatie.

tweedehands alexander mcqueen
tweedehands Alexander McQueen

Gebruikte Alexander McQueen sneakers

Een populair paartje, de Alexander McQueen Larry White sneakers. Een kwalitatief goede schoen, maar ook een schoen die je niet vaak 2e hands kunt vinden. Hiermee help ik je graag, via diverse kanalen kopen wij deze Alexander McQueen schoenen en in de werkplaats geven we ze de aandacht die ze verdienen.

Elk paar sneakers wordt voorzien van nieuwe veters en een ozon behandeling. Een ozon behandeling breekt alle geur molleculen af, en zorgt ervoor dat je kunt genieten van frisse 2e hands Alexander McQueen sneakers.

designer schoenen
Refurbished Alexander McQueen

2e hands Adidas Yeezy kopen

Nog een paartje sneakers waar ik erg veel vraag naar krijg, de Adidas Yeezy Boost. Deze sneakers zijn zeer goed te cleanen dmv stoom, zodat ze er vaak weer als nieuw uit zien.

Ook zie je bij de Adidas Yeezy Boost 350 dat de zool erg vergeeld raakt, dit verhelpen wij door ze minimaal 24 uur in een UV kast te behandelen. Neem eens een kijkje bij het actuele aanbod tweedehands Yeezy sneakers, wie weet zit jouw droom paartje er bij?

sneaker onderhoud
Tweedehands Yeezy kopen

Tweedehands designer schoenen zoeken?

Ben jij al tijden op zoek naar een speciaal paartje? Zoek je bijvoorbeeld een Valentino sneaker, of een Gucci. Refurbished sneakers helpt je zoeken, stuur ons een mailtje met je vraag of type schoen en maat. Ze hoeven natuurlijk niet in perfecte staat te zijn, want onze werkplaats zorgt ervoor dat ze dit na de behandeling wel zijn.

sneakers onderhouden
werkplaats Refurbished Sneakers

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken