refurbished sneakers voordelen

Refurbished sneakers voordelen

Tweedehands of refurbished sneakers: een wereld van verschil!

Refurbished sneakers voordelen: De termen ‘refurbished’ en ‘tweedehands’ voor sneakers worden nogal eens door elkaar gehaald. Toch verschilt een refurbished sneaker op veel punten van een tweedehands exemplaar. Bij Refurbished Sneakers vind je zowel Nike Air Max® als Yeezy® sneakers en nog veel meer merken, allemaal refurbished. We vertellen je in deze blog over de voordelen van onze refurbished sneakers!

In oorspronkelijke staat teruggebracht

Refurbished betekent ook wel gerenoveerd. Daardoor ziet een refurbished sneaker er bijna als nieuw uit omdat deze in de oorspronkelijke staat is teruggebracht. Dit is een wezenlijk verschil met een tweedehands aankoop, waarbij je er al vanuit kunt gaan dat het product niet meer in nieuwstaat verkeert. Gebruikerssporen zijn dan meestal zichtbaar en vaak krijg je geen garantie op je schoenen.

Maar wat kun je nu precies verwachten van een refurbished sneaker? We hebben het in dit artikel voor je op een rij gezet. Wanneer de sneakers na inkoop bij anderen in onze werkplaats terecht komen, gaan wij over tot de volgende behandeling:

Refurbished sneakers

Zorgvuldige technische controle
Zit er schade aan de schoenen, dan zullen wij in de werkplaats deze gaan repareren. En is het een schade die niet meer te herstellen is, dan vind je deze in de opmerkingen bij de artikelen. We hebben er alles aan gedaan om de sneakers in de best mogelijke staat in de webshop te plaatsen.

zool vervangen
Nieuwe zool Refurbished Sneakers

Professionele reiniging
We begrijpen dat hygiëne voor jou de hoogste prioriteit heeft; niemand wil zijn voeten in een vieze sneaker stoppen. Daarom wordt de binnen en buitenzijde van de schoen, door ons 100% anti-bacterieel gereinigd. En beschadigingen worden vakkundig hersteld.

Op deze manier kunnen we onze sneakers ook écht refurbished noemen, zowel qua gebruikersgemak als op het gebied van optimale hygiëne-verwachtingen. En dat voor een zeer scherpe prijs! Als nieuwe eigenaar van een van onze refurbished sneakers liggen voor jouw maanden plezier in het verschiet. Neem een kijkje in het assortiment van Refurbished Sneakers.

Misschien vind je dit ook leuk

Zoeken